Masáže Janko

...doprajte si relax

Medová masáž PDF Tlačiť E-mail

Medová masážIde o špecifickú masáž, kedy sa na chrbát nanesie pravý včelí med a pumpovacími hmatmi sa vysávajú nečistoty a jedy z tela, ktoré sa u nás nahromadili zo životného prostredia, potravín a liekov.

Vylučovacie orgány (obličky, pečeň, pľúca, pokožka) nestíhajú vylučovať toxíny z tela a to sa prejavuje príznakmi ako senná nádcha, zápaly dutín, vyrážky, výtoky, infekcie močových ciest. Znižuje sa imunita, čo vyvoláva moderné autoimunitné choroby ako chronický únavový syndróm, zimné depresie, plesňové choroby...

Toto klasická medicína potláča liekmi, čo príznaky zmierni, ale keďže sa tým zabraňuje prirodzenému vylučovaniu jedov, organizmus hromadí toxíny v zásobníkoch, ktoré následne postihujú jednotlivé orgány a lymfatický systém - čo spôsobuje závažné choroby.

Medová masáž telo toxínov zbavuje, pôsobí do hĺbky tkanív, čím oživuje celý organizmus, obnovuje prirodzenú detoxikačnú schopnosť organizmu a spúšťa ozdravné procesy v tele. Táto masáž je veľmi príjemná, uvoľňujúca a zároveň pôsobí ako peeling - zjemňuje a hydratuje pokožku.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack